Elefanter kan inte hoppa

Och elefanter gillar inte jordnötter. Att elefanter inte kan hoppa är ett faktum och att de skulle gilla jordnötter är ett filmiskt hitte-på. Symboliken i dessa båda påståenden är stark för oss på Troffea. För vi hoppar inte över något, vi utför våra uppdrag omsorgsfullt. Vi nöjer oss inte med, som man säger på engelska, small peanuts. När vi gör något, gör vi det stort och med tyngd.

Elefanter har nästan inga naturliga fiender. Elefanter håller ihop, flockens sammanhållning är avgörande för dess överlevnad. När nyckelordet är tillsammans så föll det sig naturligt att välja elefanten som symbol för vår verksamhet. Flocken leker, skrattar och gråter ihop. Vi finns där för varandra i alla lägen. På liknande sätt ser vi oss inte ha några konkurrenter heller, då vår arbetsmiljö och vision skiljer sig så markant från alla andra företag i vår bransch. Som den känsliga jätte elefanten är, symboliserar den för oss trygghet, ömhet och styrka.

I en flock har alla och envar en given plats men i slutändan är det gemensamma ansvaret att säkerställa gruppens trygghet. Så arbetar vi också, var och en har sin specifika arbetsroll men i grunden är alla duktiga mötesbokare och/eller säljare. Vi har valt att profilera oss på så vis för att vara nära kärnverksamheten och kunna rycka in vid behov. I samarbete utvecklas vi och presterar på topp.

 

Kontakta oss

Motorgatan 5,
252 27 Helsingborg

info@troffea.se

+46 (0)10 – 188 98 89

 

Öppettider

Mån. - Fre.
08:00-15:00

 

Följ oss på sociala medier!