När du inte gillar jordnötter så värst

Eller det kanske du gör för att det spelar ingen roll, du får gilla vilken mat du vill.

Kan det vara så att du är vår nästa:

 Mötesbokare 

Innesäljare

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda dig? Vi vill inte ha CV och/eller personliga brev. Skicka oss istället ett mejl där du berättar kort varför just du skulle passa att arbeta hos oss. Om du tidigare arbetat med mötesbokning skriv gärna inom vilken bransch. Krav: bifoga minst 2 referenser i mejlet. 

Skicka din ansökan till: rekrytering@troffea.se

 

                                                                 Lycka till och varmt välkommen med din ansökan. 

 

Team Troffea består idag av en härlig skara proffs. Några har arbetat med innesälj/sälj tidigare, andra hade tyngre bagage. I deras ryggsäckar fanns allt från utbrändhet, psykisk ohälsa, utsatthet och funktionsvariationer men också en och annan som tog sitt första kliv in på arbetsmarknaden och en tredje som helt bytt bana för att testa något nytt.

Summan blev lika för alla. De som jobbade hårt och följde flocken lyckades och har blivit kvar i vårt glada gäng – några andra som inte var beredda på den utmaning vår bransch är, valde att gå vidare. Vi önskar alla innerligt ett stort lycka till för att hur man än väljer att göra så tror vi på att det viktigaste är erfarenheten. Så letar du efter en bad ass titel att skylta med kommer du inte att hitta den här. 

Vad söker vi då för typ av människor? I princip alla. Framförallt dig som har erfarenhet av riktigt dåliga arbetsgivare och som har tappat tron på att någonsin hitta ett jobb som du vill gå till varje morgon.  Om du vågar, om du har modet så är du alltid välkommen att söka dig till oss. Att våga vara den du är är ett det enda krav vi har. Då lovar vi att inte svika ditt förtroende. Sök dig till vårt stolta team. Vi längtar ständigt efter nya möten för allt börjar med ett möte…

Våra Ledord

Feducia – Förtroende

Vi tillåter oss vara känsliga, uppskattar vår emotionella intelligens och summan av de erfarenheter som idag för oss samman som ett team. Vi arbetar för en empatisk företagskultur och är ödmjuka inför de fram- och motgångar vi ställs inför. 

Fortitudo – Mod

Vi utforskar nyfiket vår omvärld för att förbättra, utmana och lära oss. Utan prestige och med lust ger vi oss in i nya prövningar, utan rädsla för misslyckande, då vi vet att allt för med sig kunskap och erfarenhet. 

Superbia – Stolthet

Vi är stolta över vårt arbete. Vi motiveras av att vara förebilder för vår omvärld genom att skapa ett arbetsklimat som bygger på entusiasm och full tillit till de tjänster och produkter vi representerar. Vår stolthet bottnar i en orubblig tro på varandra.

Feducia Fortitudo Superbia

Kontakta oss

Motorgatan 5,
252 27 Helsingborg

info@troffea.se

+46 (0)10 – 188 98 89

 

Öppettider

Mån. - Fre.
08:00-15:00

 

Följ oss på sociala medier!