Medarbetare

Nils Nordström

Nils Nordström

VD

Företagets själ. Han fick äran att axla rollen som försäljningschef mitt under pandemiåret 2020 och därefter var rollen som VD given. Kort därefter gick han även in som delägare. Ogillar semester och vi får oftast byta lösenord för att han skall se till att vila ibland.

Kerstin Wermelin

Kerstin Wermelin

Kundansvarig

Kerstin är pensionären som inte vill sluta arbeta utan som helst vill jobba litegrann hela tiden. Hon kan allt – och det hon inte kan det kan hon också. 

Anna Chaichock

Anna Chaichock

Kontorschef

Kom till oss för att göra sin 6 veckor långa APL men redan efter ett par dagar var det klart att henne måste vi behålla. Hon började därefter som vår administratör och resten är historia. Idag är hon oumbärlig för hela Troffeagruppen och leder verksamheten med VD!

Erika Sharp

Erika Sharp

Kundansvarig

Morad Mouttouch

Morad Mouttouch

Kundansvarig

Kom direkt till oss från gymnasiet och vi såg direkt att här har vi en oslipad diamant. Vill helst bli bäst på allt och helst igår. Blir det också sedan med bestämda steg. Morad är en genuin arbetskamrat som alltid ställer upp och vill att alla skall lyckas lika väl som honom.

Lisien Urban

Lisien Urban

Kundansvarig

Matilda Emmoth

Matilda Emmoth

Kundansvarig

Undantaget som bekräftar regeln. Inom säljbranschen är dem flesta högljudda och försöker ta all plats. Matilda gör allt i total motsats. Hon märks knappt – förutom på resultaten där hon alltid ligger i topp. Mer sympatisk och glad kvinna får man leta efter. 

Maja Larsson

Maja Larsson

Försäljning

Sandy Troffea

Sandy Troffea

Marknad

Vår norrländska grundare som gör sitt bästa för att överleva bland alla ålahuvuen, birkabullar och mög. Tackar aldrig nej till islatte, eller ja – kallkaffe som hon kallar det. Lever med devisen att misslyckas skall man göra med en ordentligt stor entusiasm! 

Ellen Isaksson Degler

Ellen Isaksson Degler

Försäljning

Motarbetare

Nebbia

Nebbia

Boss Lady

Nebbia föddes i Cork, Irland 2016 och kom till Sverige i oktober 2018 – samma år som Team Troffea började byggas upp. Hon är idag en lycklig 6-åring som domderar kontoret och alla sina undersåtar. 

www.hundarutanhem.se

 

Nasse

Nasse

VD-assistent

Nasse föddes i Londonderry, Nordirland kring 2016-17. 

Nasse är en orolig men busig liten kille som älskar alla han möter och gärna bjuder på lite cirkuskonster för att få alla andra att skratta.

 

Kontakta oss

Motorgatan 5,
252 27 Helsingborg

info@troffea.se

+46 (0)10 – 188 98 89

 

Öppettider

Mån. - Fre.
08:00-15:00

 

Följ oss på sociala medier!